• Novinky

    zo života našej školy
          • Zápisný lístok ŠKD na stiahnutie

          • V prípade záujmu o zápis vášho dieťaťa do ŠKD je potrebné v prvý školský deň, t.j. 4. septembra 2023 priniesť vypísaný zápisný lístok, ktorý je možné stiahnuť v tlačivách školy TU.

            Zápisný lístok stravníka ŠJ, ktorý je tiež k dispozícii na stiahnutie, už žiaci odovzdávali na konci minulého školského roka. Zverejnili sme ho pre prípadných nových stravníkov.

            Vopred ďakujeme za spoluprácu s urýchlením spracovania potrebnej dokumentácie na začiatku školského roka.

          • Zmeny v pokynoch pre stravníkov ŠJ

          • V novom školskom roku 2023/24, platia nasledovné zmeny v pokynoch pre stravníkov ŠJ:

            V prípade neprítomnosti dieťaťa/žiaka v škole je povinnosťou zákonného zástupcu odhlásiť dieťa zo stravy deň vopred do 14,00 hod. telefonicky na t.č. 041/5692167.

            Za neodhlásenú stravu sa dotácia k stravovacím návykom neposkytuje, zákonný zástupca je povinný za včas neodhlásenú stravu uhradiť príspevok na nákup potravín a čiastočné režijné náklady v plnej výške.

            Do obedára sa odoberá strava len v prvý deň choroby v čase od 11,30-do 13,00 hod.

            Bližšie informácie + aktuálny jedálny lístok

          • Spúšťame Edupage

          • V novom školskom roku 2023/24 spúšťame aj na našej škole portál Edupage, ktorý, veríme, výrazne zjednoduší a zlepší vzájomnú komunikáciu medzi rodinou a školou. Podrobnejšie informácie o tejto novinke sme spracovali v osobitnej časti nášho webu /Základná škola-Rodičom-Mobilná aplikácia Edupage/.

            Rodičom druhého a štvrtého ročníka sme už rozposlali na mail prihlasovacie údaje na rodičovské kontá. Rodičom prvákov doplníme tieto údaje v priebehu prvého školského dňa.

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/24

          • Hurá, škola začína! Slávnostné otvorenie školského roka 2023/24 sa uskutoční 4. septembra (pondelok) o 9,00 na školskom dvore. Žiaci prvého ročníka si prinesú školské tašky a prezuvky.

            Predpokladané ukončenie prvého školského dňa je približne o 10,30. V tento deň ešte nie je v prevádzke ŠKD ani školská jedáleň.

            Materská škola začína svoju prevádzku dňa 4. septembra. Príchod do materskej školy je od 6,45 do 8,00.

            Tešíme sa na vás!